fbpx

Boek – Geef kanker een gezicht

Boek – Geef kanker een gezicht

29.95

BOEK –

Geef kanker een gezicht

Het boek Geef kanker een gezicht, met meer dan 110 gezichten van mensen die kanker hebben of hebben gehad en van velen ook hun verhaal.

BOEK –

Geef kanker een gezicht

Het bijzondere boek Geef kanker een gezicht.

Ik fotografeerde 118 mensen die kanker hebben, of hebben gehad. Het resultaat is een indrukwekkende reeks portretten en verhalen die gebundeld worden in het gelijknamige boek.

Het zijn portretten die stuk voor stuk raken, elk op hun eigen manier. Simpelweg omdat ik heel dichtbij mocht komen en omdat deze krachtige mensen zichzelf echt hebben durven laten zien. Het boek bevat ook veel verhalen van de deelnemers zelf.

Met het kopen van dit bijzondere document steun je het KWF. Alle opbrengsten gaan naar onderzoek naar kanker.

Cover

De cover foto heb ik gekozen omdat het zo’n bijzondere foto is. Debby kijkt heel vrolijk de camera in. Je ziet niet dat ze een doek op haar hoofd heeft omdat ze geen haar heeft door de chemo kuur. Je ziet de positiviteit en haar doorzettingsvermogen. Prachtige kwaliteiten die ik bij heel veel deelnemers heb gezien. Dat is een van de mooie lessen geweest die ik heb mogen leren. Haar vrolijke verschijning is zoals Debby is. Buiten dat vrolijkheid een mooie karaktereigenschap is, is het ook haar overlevingsmechanisme geweest.

Bestellen

Je kan hier het boek bestellen. Als je het laat versturen komen de verzendkosten er nog bij. Ophalen kan ook!

HOORN  maak hiervoor een afspraak: info@levensfoto.nl

PRINSENBEEK: kapsalon By Essyl 

GRONINGEN: Yvonne

 

 

Geef kanker een gezicht boek

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Boek – Geef kanker een gezicht”

Andere suggesties…