fbpx

Boek – GESIGNEERD Geef kanker een gezicht

Boek – GESIGNEERD Geef kanker een gezicht

34.95

Gesigneerd boek geef kanker een gezicht

Het boek geef kanker een gezicht, gesigneerd door de fotograaf en met meer dan 110 gezichten van mensen die kanker hebben of hebben gehad en van velen ook hun verhaal.

Beschikbaar via nabestelling

GESIGNEERD BOEK –

Geef kanker een gezicht

Het bijzondere project Geef kanker een gezicht.

Ik fotografeerde meer dan 110 mensen die kanker hebben, of hebben gehad. Het resultaat is een indrukwekkende reeks portretten en verhalen die gebundeld worden in het gelijknamige boek.

Het zijn portretten die stuk voor stuk raken, elk op hun eigen manier. Simpelweg omdat ik heel dichtbij mocht komen en omdat deze krachtige mensen zichzelf echt hebben durven laten zien. Het boek bevat ook veel verhalen van de deelnemers zelf.

Met het kopen van dit boek steun je het KWF. Alle opbrengsten gaan naar onderzoek naar kanker.

Cover

De cover foto heb ik gekozen omdat het zo’n bijzondere foto is. Debby kijkt heel vrolijk de camera in. Je ziet niet dat ze een doek op haar hoofd heeft omdat ze geen haar heeft door de chemo kuur. Je ziet de positiviteit en haar doorzettingsvermogen. Prachtige kwaliteiten die ik bij heel veel deelnemers heb gezien. Dat is een van de mooie lessen geweest die ik heb mogen leren. Haar vrolijke verschijning is zoals Debby is. Buiten dat vrolijkheid een mooie karaktereigenschap is, is het ook haar overlevingsmechanisme geweest.

Geef kanker een gezicht boek

Gesigneerd

Een gesigneerd boek is natuurlijk een extra mooi document om te bewaren. Je kunt hier het boek bestellen inclusief de handtekening van de fotograaf.

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Boek – GESIGNEERD Geef kanker een gezicht”