fbpx

Doneer een gezicht

Doneer een gezicht

12.50

Doneer een gezicht

Zorg jij ervoor dat alle foto’s geëxposeerd kunnen worden?

Tijdens de lancering van het boek, wil ik graag alle gezichten van alle deelnemers exposeren. Doneer nu een van de foto’s! Er komt een prachtig portret van 50 x 50 cm te hangen.

Op voorraad

Doneer een gezicht

Zorg jij ervoor dat alle foto’s geëxposeerd kunnen worden?

Je kunt een gezicht doneren! Tijdens de lancering van het boek, wil ik graag alle 117 gezichten van alle deelnemers exposeren. Er komt hopelijk van elke deelnemer een prachtig portret van 50 x 50 cm te hangen. Wat zou het bijzonder zijn om bij de boekpresentatie alle gezichten te zien die in het boek staan.

Oog in oog

Iedereen kan dan oog in oog staan met het gezicht en omdat het zoveel mensen zijn die hebben mee gedaan, is het natuurlijk overweldigende belevenis. Ik kan me voorstellen dat het een prachtig en misschien een emotioneel moment zal zijn.

Doneer nu een van de foto’s!

Locatie

Op de prachtige locatie Boom en Bosch te Breukelen zullen de portretten echt mooi tot zijn recht komen. Door het hele gebouw zullen alle portretten komen te hangen. De gehele bovenverdieping is gereserveerd voor deze bijzondere portretten.

KWF

Bij dit product steun je niet alleen de expositie, maar je steunt met dit bedrag ook nog eens het KWF. Een deel van het bedrag is om het product te kopen, een deel van het bedrag gaat naar het KWF!

SPONSOR

Als sponsor van dit portret ontvang je geen product. Het is een gesponsord product. De foto zal naderhand geschonken worden aan een van de deelnemers.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Doneer een gezicht”