fbpx

BASIS FOTO Workshop bij LevensFoto:

In deze cursus krijg je alle basis begrippen die je nodig hebt om te fotogarferen uitgelegd. Je kunt nu zelf bepalen hoe je de instellingen gebruikt en leert van tevoren nadenken over wat voor soort foto je wil hebben. Wanneer kun je dat mooie scherpte diepte effect bereiken. Wat is compositie en kijkrichting? Allemaal begrippen die aan bod komen. Heel leuk om andere beginnende hobby fotografen te ontmoeten, of om samen met een eigen groep les te krijgen.

De basis

De basis voor het gebruiken van een spiegelreflex, belichting en niet te vergeten wat een mooie foto is. Het is een leuke combinatie waarbij theorie ook in de praktijk wordt gebruikt. Een cursus waar je dus meteen wat aan hebt!

Huiswerk

Je krijgt huiswerk mee dat de volgende les besproken wordt.

lessen

In 5 lessen zullen we de eerste geheimen van het fotograferen ontrafelen. De kosten zijn €125,00 voor 5 lessen van ca 2 uur. Eventuele bijkomende kosten zijn afdrukkosten als je foto’s gaat afdrukken.

DUUR: 5 lessen van 2 uur

KOSTEN: €150,00

DATA:

In het najaar zullen er weer workshops van start gaan. Geef je alvast op.

WAAR:

De Studio 

Keern 33F , Hoorn

06-22341104

De cursus zal doorgang hebben bij minimaal 5 deelnemers.

POSEER WORKSHOP

In de “Poseren kun je leren” workshop leer je jezelf een beetje beter kennen.

Weet jij wat  jouw mooiste kant is? Hoe sta je prettig en ontspannen op de foto, maar ook nog ens mooi? Leuke trucks en tips over het poseren voor de camera. Niet alleen leuk voor jonge meiden die misschien wel model willen worden, maar ook voor meiden die wat ouder zijn en gewoon een keer leuk op een foto willen staan! Niet als een diva, maar gewoon jouw mooiste kanten benadrukken! In mijn studio ga je dan ook echt op de foto en ga je uiteindelijk naar huis met een prachtige afdruk van jezelf.

Op 1 dag leer je jezelf kennen en hoe je ontspannen en mooi voor de camera kan staan. Alles in een klein groepje, zodat je je snel op je gemak voelt.

Geef je hier op!

Comments 2

  1. Hoi, wanneer en waar zou dit kunnen? Groetjes Linda

Leave A Comment