fbpx

workshop Poseren kun je leren

LevensFoto -workshop, Workshop poseren kun je leren, trash the dress , duinen

Ik zie jou

Een mooi mens. Precies zoals je bent. Ik zie jou!

Er zijn vrouwen en mannen die ALTIJD mooi op een foto te staan. Al is het maar een kiekje tijdens het stappen. Het is niet eens poseren.

Hoe doen ze dat toch? Wat doe je met je handen,je gezicht, je ogen, je mond, hoe ga je staan? Hoe sta jij nu ook eens LEUK op de foto?

Dat leer ik je tijdens deze workshop Poseren kun je leren.

LevensFoto, workshop, poseren , Workhop poseren kun je leren, portret vrouw

Zelfverzekerd

Ongeacht je leeftijd, gewicht en lengte. Iedereen kan gewoon mooi op de foto staan! Maar vaak neemt de onzekerheid het over. 

Ik herken die onzekerheid, het zoeken naar de juiste houding. De paniek die het dan soms overneemt. 

Jouw onzekerheid gaan we tijdens de workshop weg nemen. Ik help je ontspannen en ik leg je uit wat een camera ziet en waar je rekening mee kunt houden.

poseren kun je leren, poseren, workshop

Sterke kanten

Tijdens een meditatie leer ik je hoe je de rust in jezelf kunt (terug) vinden en altijd weer kunt oproepen op momenten dat het spannend is. 

Daarna gaan we samen ontdekken wat je sterke kanten zijn en leer ik je deze te gebruiken. Als je weet wat je goede kanten zijn dan kan je deze accentueren en voel je je mooier dan ooit.

Je hebt namelijk een keuze om mooi op de foto te staan! 

LevensFoto - workshop, poseren, Workhop poseren kun je leren, portret man
Poseer tips

Poseren kun je leren. Gewoon zoals je zelf bent. Een prachtig mens!

Als eerste moet je goed weten wat een camera precies ziet. Nog belangrijker is wat jij laat zien! Na jaren ervaring, weet ik precies wat je kunt doen om op je mooist te zijn. 

Sommige tips zijn voor iedereen, sommige tips passen echt alleen bij jou. De tips zijn praktisch en je kunt er meteen mee aan de slag.

Portret, Italiaanse dame -, fotoshoot ervaringsverhaal, poseren kun je leren
Over mij

Vanaf mijn 11de sta ik al met een camera in mijn hand. Sinds 2007 professioneel.

Als ik een portret maak,  zeggen mensen mij dat ze niet mooi op de foto kunnen staan. Als ik de foto dan laat zien, is de verbazing vaak groot dat het toch een mooi resultaat is.

Ikzelf weet als geen ander hoe ongemakkelijk je je kan voelen om voor de camera te staan. Daardoor kan ik me goed inleven wat er bij jou gebeurd.

Ik zou zo graag willen dat mensen wat aardiger voor zichzelf zijn. Bovendien is echt heel makkelijk om mooi op de foto te staan. Daarom vind ik het mijn missie om te laten zien dat iedereen die het wil, prachtig te fotograferen is.

Gun jezelf een mooie foto!

Testimonial

Al heel lang voel ik me erg ongemakkelijk als ik op de foto “moet”. Ik sta dan ook meestal op de foto als een verschrikt konijn. Samen met een vriendin deed ik bij Heidy de workshop “poseren kun je leren”. De workshop bestond deels uit theorie en vervolgens hebben we heel veel foto’s gemaakt. Met wat kleine trucjes hebben we geleerd om ontspannen en goed op de foto te staan. De workshop was erg leuk en ik heb al verschillende mensen “doorverwezen”.

Ingrid

LevensFoto - Tour d'amour Amsterdam Loveshoot Urban Amsterdam Anne en Samy
Presenteren

Zo kun jij altijd en overal, je goed presenteren. 

Gebruik je skills voor een goede foto op LinkedIn, persoonlijke foto’s, of tijdens nieuwjaarsborrels. Ze krijgen jou niet gek!

poseren kun je leren
Zo ziet de workshop eruit

De groepjes zijn klein, waardoor je je snel op je gemak voelt. Ik hou ook rekenig met Corona. Ik maak de groepen niet groter dan 3 personen.

We beginnen de workshop met een stukje theorie gevolgd door een lekkere lunch waarbij we elkaar beter kunnen leren kennen. Na de lunch gaan we ontspannen met een meditatie en daarna gaan we aan de slag! 

Samen bekijken wat voor jou werkt en wat niet. Natuurlijk maak ik prachtige foto’s van jou! De mooiste 5 kun je online uitkiezen en gelijk downloaden. Zo heb je bewijs dat je prachtig op de foto kunt staan!

We maken er een fantastische innerlijke reis van waarbij jij leert om mooi op de foto te staan.

Poseren

kan

JIJ

ook leren

Ja ik wil leuk op de foto staan!

Testimonial

Ontspannen en leuk op de foto….. met dat doel ging ik samen met een vriendin naar Heidy. Los van het uiteindelijke resultaat hebben we echt veel geleerd en ook ervaren hoe anders je op een foto kunt staan en ook dat je hier echt zelf een hand in hebt. Ik was verbaasd hoe simpel het kan zijn en de foto’s bij aanvang van de workshop en de foto’s naderhand geven aan hoe groot het effect is van de workshop. Heidy is een goede docente, een prettige vrouw en een leuk mens! Een aanrader!

poseren kun je leren, poseren, workshop
LevensFoto - poseren kun je leren - portret, poseren, workshop
Praktisch

Locatie

Keern 33F Hoorn

Kosten

€150,00 per persoon

  • inclusief lunch
  • 5 digitale foto’s

Data

Vanwege de Corona zijn de workshops met niet meer dan 3 personen.

Tijd

Van 10.00 tot 15.00

Wat neem je mee

  • Kleding: lekker zittende kleding waar je je mooi in voelt. Denk aan positief, mooi, sterk, zelfverzekerd als je je kleren uitzoekt
  • Evt een pen en blocnote voor aantekeningen
  • Goed humeur en je mooiste lach

Huiswerk

Van tevoren stuur je mij twee foto’s. Eén waar je niet goed op de foto staat en een foto waar je juist wel mooi opstaat. 

Testimonial

poseren kun je leren

Testimonial

Na altijd met tegenzin op foto’s te staan en nooit tevreden te zijn de workshop Poseren kun je leren! bij Heidy gevolgd. Wat een feestje was dat. Heidy stelt je meteen op je gemak en met haar aanwijzingen en tips had ik aan het einde van de workshop opeens de keuze uit heel veel leuke foto’s. En nog belangrijker is dat ik de tips voortaan altijd kan gebruiken. Het voelde echt als een kadotje voor mijzelf. Heidy bedankt. 
Groetjes,
Linda

Testimonial

Afgelopen december heb ik bij Heidy de workshop “poseren kun je leren” gevolgd. Ik was al een hele tijd toe aan nieuwe foto’s, maar zag er als een berg tegenop. Want dat poseren……wat heb ik daar een hekel aan. Of de fotograaf laat je in allerlei onnatuurlijke posities staan waardoor ik me super ongemakkelijk voel en dus geen mooie foto’s heb. Of de fotograaf laat je je gang gaan, waardoor ik me altijd verloren voel en dat zie je dus ook aan de foto’s. Heidy is het tegenovergestelde. Ze stelt je vanaf het eerste moment volledig op je gemak en laat je precies zien hoe je je sterke kanten kunt accentueren en je minder sterke kanten kunt camoufleren.

In de ochtend kregen we d.m.v een powerpoint precies te zien wat een goede manier is om op de foto te gaan en welke manieren je dus niet sterk op de foto komt. Voor mij waren er veel eye openers, die ik direct kon toepassen.

Eenmaal voor de camera was het een feestje om met Heidy te werken. Het voelde totaal niet als poseren. Het voelde echt als spelen. Ik ben super blij met mijn foto’s. Mocht je het moeilijk vinden om te poseren. Dan is dit dé workshop voor jou.

Naast alle praktische tips die je krijgt, is het ook nog eens super gezellig om in een kleine groep aan de slag te gaan en elkaar te supporten. Ik had een enorm leuke dag, met prachtige foto’s als eindresultaat.

Dank je wel lieve Heidy…..het was geweldig.

Liefs, Leyla