fbpx

4 handen op 1 zwangere buik
Zwangerschapsyoga
Jessica zwanger

Zwangerschapsfotoshoot

Slechts een of een paar keer in je leven ben je zwanger. Een hele bijzondere tijd. Je lichaam veranderd en zorgt ervoor dat je kindje kan groeien en een klein mensje kan worden.Als je daar over nadenkt, is het een uniek gebeurtenis. Jij bent degene die als eerste het kleine vlinder gekriebel in je buik voelt, last krijgt van je banden, voelt wanneer je kindje zich uitrekt, de hik heeft, of slaapt. En dat allemaal in jouw buik! 

Graag zet ik jou en je prachtige buik op de foto. Want wat is er mooier en vrouwelijker dan een zwangere buik?

  •  Als je op de foto gaat met je zwangere buik, kun je 1 keer langskomen in de studio in Hoorn om prachtig op de foto te gaan.
  • Je kan ook elke maand per week langskomen om op de foto te gaan.
  • Of een compilatie maken van de vorderingen van je buik.  Op een creatieve wijze de groei van je kindje bijhouden.

Locatie

Heel bijzonder is het als ik bij je thuis kom om foto’s te maken of op een prachtige buitenlocatie. Natuurlijk is dat ook mogelijk. Met een wapperende jurk in de duinen bijvoorbeeld. Sommige mama’s to be willen ook graag het kinderkamertje op de foto.

 

Wanneer

Wil je een keer op de foto? Wacht dan tot je zwangere buik een mooie ronde vorm heeft. Vanaf week 30/32 is dat meestal zo.  Het kan natuurlijk ook eerder, maar meestal heb je dan nog niet een hele zwangere buik. Ook als je wat later in de zwangerschap bent gevorderd kun je natuurlijk langskomen voor een fotoshoot. Het is alleen niet verstandig het tot het laatste moment uit te stellen. Maar dat hoef ik niet uit te leggen.

Bekijk hier een aantal voorbeelden van een fotoshoot

 

Hoe

De fotoshoot is overdag, omdat je dan vaak nog lekker fris en fruitig bent. Een fotoshoot duurt ongeveer 1,5 a 2 uur. Neem 2 setjes kleding mee waarin je je mooi voelt en een setje waarin je je lekker kan bewegen. Denk aan een effen wit of zwart hempje. Let ook op je lingerie als je wat bloter op de foto wil. Als je een bh hebt in naturel kleur, neem deze dan ook vooral mee!

 

Persoonlijk

Ik heb genoeg lappen en stofjes en jurken om je helemaal mooi te maken. Maar als je graag zelf iets mee neemt, is dat natuurlijk goed! Heel mooi om iets heel persoonijks mee te nemen. Denk ook aan een klein knuffeltje of sokjes die je oma gebreid heeft of zo. Dat zijn leuke en bijzondere dingen om op de foto te zetten. Het hoeft niet, maar als je zoiets bijzonders hebt, neem het dan vooral mee!

Lees hier alvast wat tips hoe je mooi op de foto kan staan.

 

Wie neem ik mee?

Je mag je vriend, man, moeder, vader of je oudere kindjes meenemen om mee op de foto te gaan. Ik ga uit van maximaal 4 personen. Overleg altijd wie je mee wil nemen.

 

Geboorte kaartje

Als je de foto’s wil gebruiken voor je kaartje kun je dat het beste even bespreken. Ik kan dan met het maken van de foto’s rekening houden.

 

Kindje

Je kunt natuurlijk ook de zwangerschapsfotoshoot combineren met een baby foto shoot, als je kindje pasgeboren is. Ook wel een newborn shoot genoemd. Of als je kindje wat ouder is. Als een combinatie shoot doet met een newborn fotoshoot, ontvang je een mooie korting!

Kosten voor een footshoot

De kosten voor een fotoshoot is afhankelijk of je een keer op de foto wordt gezet, of elke maand. Er zijn al shoots vanaf €99,00. inclusief 5 digitale foto’s

 

Je naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Adres postcode en plaats (verplicht)

Geef aan waar je informatie over wil, of welke shoot je wil

Ik wil graag een gesprek /fotoshoot op: