fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Mayumi no Yume

,

Summer 2012

MAYUMI NO YUME

by Linda Itoh

Zoals de afgelopen jaren maak ik van de prachtige collectie die Linda Itoh maakt foto’s. Zij laat zich inspireren door sprookjes en wil een eigen droomwereld creëren. misschien omdat ze dit jaar gaat trouwen, is de collectie extra romantisch.. Prachtige poederachtige kleuren en de stofjes zijn als vanouds zo fijn om te dragen.  De kleding is heerlijk draagbaar naar een feestje, of naar je werk. Door de aparte openingen en prachtige origami details is elk stuk een bijzonder werkje.

Fashion design: Linda Itoh van www.LindaItoh.nl 
Modellen: Shanice Beerepoot, Carlijn Guns
MUA: Helmie van Montfoort van www.lookatyou.eu 
Pictures: Heidy Brakenhoff van  www.LevensFoto.nl
Hair:

Fashion design: Linda Itoh van www.LindaItoh.nl        Modellen: Shanice Beerepoot, Carlijn Guns             MUA: Helmie van Montfoort van www.lookatyou.eu        Hair:             Pictures: Heidy Brakenhoff van  www.LevensFoto.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *