fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Elk afscheid is het begin van een herinnering..

Beslissing

Tja, dan is er ineens die beslissing. Het leven stuurt je een richting in en dat pad volg je en hoe je ook omweggetjes zoekt, altijd kom je weer terug bij alles dat bij je past. Ik ben LevensFotografe. Dat betekent foto’s maken van leuke, mooie, prachtige verhalen… maar ook het einde.
Het afscheid wat je iemand geeft is het begin van een herinnering. Dat is een heel belangrijk onderdeel van het leven.

Aantal uitvaarten

Inmiddels heb ik ook een aantal uitvaarten mogen fotograferen waarbij me duidelijk is geworden dat het maken van mooie foto’s bij een uitvaart heel belangrijk is voor de rouwverwerking. Wat al heel gebruikelijk is om de speeches op te nemen op film, zodat je alles nog een keer kan horen. Een foto kan heel mooi een totaal document worden, waarbij je alle onderdelen van de uitvaart die voor jou belangrijk zijn kan laten fotograferen. Ook hoeft je verdriet niet frontaal gefotografeerd worden.

Uitvaartbeurs

Als levensfotografe sta ik zondag op een uitvaartbeurs. Dit is een samenwerking met 3 andere vrouwen; een uitvaartleidster Mirelle, een ritueel begeleidster Marinta en een rouwverwerkster Jantine. Samen zijn we een team, ieder met haar eigen expertise en vullen we elkaar goed aan.
Samen zullen we ook een heel bijzonder ritueel gaan doen. Waarover binnenkort ook meer. Je kan je dan ook inschrijven om op de hoogte te worden gehouden.
ben je nieuwsgierig, kom dan naar de beurs:
UITVAARTBEURS  – Leven en Sterven
Zondag 3 juni 2012
10 uur – 17 uur
Edisonweg 10 te Alkmaar

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *