fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Vrolijke meiden

, ,

Ineens was daar de geboorte van Happy Momz… De samenwerking met Sacha en Heidy bestond al een tijdje.  Sacha zorgt  ervoor dat  zwangere dames vrolijk, ontspannen en vol vertrouwen de bevalling tegemoet gaan. Heidy zorgt voor mooie herinneringen van de zwangere buiken en de prachtige babietjes die er geboren worden daarna.

Sinds kort heeft Marjolein zich bij ons gevoegd met haar expertise om de taal van de babies te verstaan. Dan hoef  je niet te wachten tot ze kunnen praten, maar ben je zelf in staat met je kindje te communiceren.
Samen zijn we Happy Momz!

Ons doel is moeders (to be) een heerlijke dag te geven. we hebben zoveel ideeen en contacten, dat we dat met andere moeders willen delen.
In de vorm van een Happy Momz Festival geven we moeders de kans kennis te maken met
* De onbekende wereld van Babygebarentaal. Wie wil nu niet weten of je kindje een vieze luier heeft en daarom huilt, of een krampje heeft? Hoe zeker zul jij je voelen als moeder, tante of vriendin?
* Yoga, voor, tijdens en na de zwangerschap, eventueel met je babietje. Baby massage doen we op deze dag niet, maar je krijgt wel een heerlijk setje Weleda olie mee.
*  Als je een (geboorte) kaartje wil laten maken, met of zonder foto. Maar ook  foto’s tijdens je zwangerschap, van je baby of je hele familie. Alles is mogelijk bij de LevensFotografe. Als tastbare herinnering voor later. Op deze dag ga je naar huis met een code om een GRATIS foto te bestellen van je zwangere buik, je kindje of “gewoon” jezelf!
* Als kers op de taart krijg je een heerlijke chocolade proeverij. We hebben een geweldige dame gevonden die ALLES weet van chocolade. Zij gaat je laten proeven van allerlei soorten en je vertellen wat je nog niet wist van chocolade. Taste for Chocolade zal deze chocolade proeverij verzorgen.
* We hebben ook tijd om te winkelen. Tijdens de Bazar kun je verschillende kraampjes bezoeken met leuke artikelen. Om je een idee te geven:

  • Knuffeltjes voor je baby
  • handgemaakte hippe kleding
  • heerlijke chocolade repen
  • informatie inwinnen over Vlindertherapie, een prachtige manier om helemaal in balans te komen en eventuele problemen bij je kind op te kunnen lossen
Ook hebben we een aantal dingen in petto die we nog niet willen verklappen…

Kortom een heerlijke dag waar je bij moet zijn. De kaarten kosten €65,00 per persoon. Daarvoor krijg je ook een geweldige lunch aangeboden. De dag is van hal tien tot vier uur ’s middags.
Wil je er ook bij zijn, bestel dan nu je kaarten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *