fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Happy Momz Festival 12 januari was een feest!

Happy Momz Festival
Happy Momz 12 januari 2013

Zaterdag 12 januari was het dan zover: Het Happy Momz Festival numero duo stond op de planning! 

Om 9 uur verwachtte Marjolein en ik de eerste MOMZ… Langzaamaan druppelden de mama’s binnen. Twee mama’s kwamen met hun kindjes. We hebben geen opvang, maar dat maakte niet uit. De kindjes waren erg lief en speelden lekker mee. 

De meiden begonnen met de heerlijke yoga sessie van Sacha. Daarna een eerste huiltje leren herkennen en de gebaren die je je kindje kan aanleren als het baby af is. Hiermee kun je je baby al verstaan vanaf de geboorte en daarna kun je je kindje helpen begrijpen als het nog niet kan praten. Alles werd in de praktijk gebracht tijdens een heerlijke zang sessie met Ellis Bell. 

De Biologische versnapering die ook nog eens heel erg lekker was, werd uitgedeeld. In de nieuwsbrief die de dames ontvangen zal het recept te lezen zijn. 

Er werd heerlijk gestruind bij de kraampjes, maar ja er waren ook zulke leuke spulletjes van Settje en Casa di Donna. Leuke prijsjes, dus daarvoor hoefde je het niet te laten liggen.

Als afsluiting was ik aan de beurt om fototips te geven voor je kindje, maar ook hoe je zelf het mooiste op de foto kan staan. Daarna gingen de meiden om de beurt zelf op de foto.

Zo is er ook naderhand een tastbare herinnering!

Iedereen ging met een heerlijke goodiebag naar  huis:

Mak Blokweer,

Wij jonge ouders,

Settje, 

Casa di Donna

Zoeteliefje

Moby-Bo,

Weleda

Babygebaren

LevensFoto

De reacties van iedereen waren dan ook zo fijn:

Sandra Jissink: Hele gezellige ochtend gehad bij de Happy Momz gehad! En wat een leuke goodiebag! 🙂 

Carolien Roozendaal: Terug met de trein…met mn goodiebag van happy momz! Bedankt voor een ontspannen ochtend, de goede zorgen en de inspirerende tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *