fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Geboorte foto's

, ,

Geboorte foto’s

Zwangerschapsyoga
Van elk moment dat je weet dat je zwanger bent, maak je foto’s of laat je foto’s maken. Foto’s van je buik, foto’s van je pasgeboren kindje, een abonnement het hele jaar door. Ik kan me zo goed herinneren dat mijn kinderen geboren werden. Ik heb alleen van beiden geen goede foto’s die eerste momenten samen ben je toch afhankelijk van de vroedvrouw, of het ziekenhuis personeel. Dan heb ik het niet alleen over de foto’s die gemaakt worden als je een keizersnee hebt (gelukkig vergeten ze het nu niet zo vaak meer). Maar wat zijn dat bijzondere momenten.

Toonbare

Toch zijn dat soort foto’s wel belangrijk en jammer als je daar geen toonbare en mooie foto’s van hebt. Het gaat er om de geboorte op een mooie manier vast te leggen, zodat je er met een romantisch gevoel aan terug kan denken.

Magische moment

alles is nieuw
Dat MAGISCHE moment dat je je kleintje voor het eerst in je armen houdt. Elkaar aankijkt en voor het eerst het kind ziet dat al die maanden in je buik heeft gewoond en geleefd. Die je gevoed hebt en gevoeld, en nu mag aanschouwen. Jij en je kindje pasgeboren op je buik. Moe maar voldaan en zo trots dat je dit prachtige wezentje in je armen mag houden. Misschien wel samen met papa.

 Herinnering

LevensFoto zorgt voor prachtige geboorte foto’s die een mooie herinnering zijn aan de bijzondere gebeurtenis die je soms maar 1 of 2 keer mee maakt. In overleg met jou worden je wensen wat je wel en niet op de foto zou willen besproken. Want dat staat voorop!
Van tevoren is het verstandig om al te vertellen wat de uitgerekende datum is en alvast een paar data te plannen.
Wil jij degene zijn op de foto, mail dan voor meer informatie en een persoonlijk gesprek.
info@defotografe.eu
Heidy
 
Op het moment dat jij het leven schenkt aan het kind in je buik, maak ik de foto’s die je een leven lang kan koesteren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *