fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Ladies Night Winkel

Ladies Night Winkel

Lekker genieten van een hapje een drankje, leuke workshops en informatie.
Ik sta er ook met een standje en ik geef een workshop Poseren kun je leren. Lijkt me gezellig als jij er ook bij bent. Neem je moeder, je zus, buurvrouw mee. De entree is gratis, dus daarvoor hoef je het niet te laten.
Sieraden, afvallen, permanente make-up, taarten en cup cakes, schoonheidssalon… welke vrouw heeft hier geen zwak voor? Een gezellige avond waar ruim twintig standhouders vrouwen verrassen met allerlei demonstraties. Voor de bezoeksters ligt een goodiebag klaar, zolang de voorraad strekt.
Locatie: Jan Schreur recreatie, Zandwilg 9-11 in Winkel
Media
 
Tot 31 oktober!
ladies night

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *