fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Oma en Opa

, , , ,

 oma op de fotoOma en opa

Als ik het heb over een fotoshoot denk je misschien niet als eerste aan je oma en opa. Dan bedoel ik niet alle gezinnen die hier komen om een foto te laten maken voor oma, want begrijp me niet verkeerd, oma’s en opa’s worden niet vergeten! Maar wat ik bedoel is een fotoshoot samen met je opa of je oma. Dat is eigenlijk wel een beetje raar, want hoe leuk is het om een mooie blijvende herinnering te hebben van je oma of opa?
Als oma en opa is het niet altijd gebruikelijk dat je een fotoshoot met je kleinkinderen doet, meestal krijg je een mooie foto cadeau. Sommige opa en oma’s zijn er ook niet van gecharmeerd om op de foto te gaan na een bepaalde leeftijd. Maar voor je kinderen en kleinkinderen is het heel erg leuk om een mooi foto te hebben waar je samen met je kinderen en kleinkinderen op staat.  Zo kun je laten zien hoe trots je bent op je kinderen  en vooral je kleinkinderen.

Trots Magazine
TROTS magazine

TROTS

Om te laten zien hoe belangrijk ik dat vind, geef ik dit jaar een mooie fotoshoot cadeau aan een oma en opa (of als opa of oma alleen). Je mag gewoon met je enige of al je kleinkinderen op de foto in de Studio in Hoorn NH.  In samenwerking met het superleuke blad TROTS geef ik dit prachtig cadeau weg. Kijk bij TROTS op Facebook om te zien wat je moet doen… zo simpel…. (Like en WIN!)
 
Dus wat let je? Wees TROTS en kom op de foto!
(maximaal 8 personen, De Fotoshoot vindt plaats op een doordeweekse dag en is op afspraak. Maak de afspraak voor 31 december 2014.)
 
LOVE
 
Heidy
LevensFoto Fotograaf Hoorn13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *