fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Levensfoto maakt foto's op Festival Mundial

Mooie sfeerbeelden van het Festival Mundial in Tilburg

Heidy Brakenhoff Fotografe - Festival Tilburg
Heidy Brakenhoff Fotografe - Festival 2015Al vanaf dat mijn kinderen met hun baby billen stonden te swingen op heerlijke muziek wil ik heel graag met ze naar Heidy Brakenhoff Fotografe - zomer Festival gevoelHeidy Brakenhoff Fotografe - Festival Mundial 2015 -094Heidy Brakenhoff Fotografe - Festival Mundial 2015 -092een festival. Deze zomer was het zover: we gingen naar een Festival. Festival Mundial gaf dit jaar de mogelijkheid: mooie muziek en kinderen waren ook erg welkom! De jongens hebben een goede leeftijd om van muziek te genieten. En niet onbelangrijk; ik had ze beloofd om naar een optreden van Xavier Rudd te gaan als hij in het land zou komen. Want mijn beide jongens vinden zijn muziek te gek. Met steeds groter wordende groep vertrokken we naar Tilburg.

Xavier Rudd

Heidy Brakenhoff Fotografe - Festival Mundial 2015 Heidy Brakenhoff Fotografe - Festival Mundial 2015 Heidy Brakenhoff Fotografe - Festival Mundial 2015 Heidy Brakenhoff Fotografe - Festival Mundial 2015  Heidy Brakenhoff Fotografe - Festival Mundial 2015
Het was geweldig! Optredens van Xavier Rudd & United Nations,The Pierce Brothers, Amsterdam Klezmer band en Akua Naru.
Heidy Brakenhoff Fotografe - Akua Naru
Vooral Xavier Rudd viel in de smaak bij mijn jongens.
Heidy Brakenhoff Fotografe - Akua NaruHeidy Brakenhoff Fotografe - Festival Mundial 2015 -006 Heidy Brakenhoff Fotografe - Festival Mundial 2015 -001 Heidy Brakenhoff Fotografe - Festival Mundial 2015 -001

Voor iedereen

De sfeer op het festival was heel gemoedelijk, ruimte voor iedereen. Jong, oud iedereen
Heidy Brakenhoff Fotografe - Festival Mundial 2015 -091
Heidy Brakenhoff Fotografe - Festival Mundial 2015 -088 vond er een plekje. Het FABlab stond er ook en je kon met een laser een bril snijden er waren ook kraampjes die met natuur te maken hadden: een planten Quiz, Heidy Brakenhoff Fotografe - planten quizeen aardappel race zoals je nog niet eerder hebt gedaan: op klompen lekker door de aarde wroeten.
Heidy Brakenhoff Fotografe - aardappelrace Heidy Brakenhoff Fotografe - aardappelrace Heidy Brakenhoff Fotografe - Festival Mundial 2015 -025 Heidy Brakenhoff Fotografe - Festival Mundial 2015 -026

Zomer Festival gevoel

Heidy Brakenhoff Fotografe - zomer Festival gevoelHeidy Brakenhoff Fotografe - zomer Festival gevoelHet was een heerlijke dag en memorabele herinneringen die ons als gezin lang zullen bij blijven. Vandaag kwam ik de foto’s weer tegen en ik kon het niet laten ze nog even te delen. Mijn Zomer Festival gevoel… Ik ben heel benieuwd wat jouw Festival gevoel is?
Heidy Brakenhoff Fotografe - zomer Festival gevoel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *