fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

mooie kleuren voor de kaft van je fotoboek

Kaft van je fotoboek

Of je nu een klein fotoboek besteld, of je trouwalbum. De kaft kun je kiezen uit verschillende kleuren en soorten. Wil je vintage, strak en effen, metaal, plexiglas foto, (krokodillen) leer of canvas look?
En wist je dat je ook jullie naam kunt instansen? Zoo chique!Linnen fotoalbum met je naam eringestanst
LevensFoto kaftkleur-boekje

Mini fotoalbum

Een klein mini foto album is een boekje met herinneringen dat in je tas kan dragen, neer kan zetten of cadeau kan doen. Niet groter dan 10×10 cm zal het perfect in elke tas passen!
Ik snap dat je niet altijd met je mooie grote album gaat showen. Die neem je misschien een keer mee naar je oma, je moeder… maar niet elke dag of heel vaak. Een minialbum is een goede oplossing. Die steek je zo in je tas! Kun je toch nog even laten zien hoe mooi het was.
Of misschien wil je nog een tijdje nagenieten. Kan je mooi zo’n zigzag boekje neerzetten op je bureau. Of cadeau geven aan je moeder of je getuigen.

Kom gerust een keer kijken om te zie welk album je het ’t meeste aanspreekt.  Ik laat je graag zien welke mogelijkheden er zijn.

ZIGZAG FOTOBOEK

Een leuk handzaam klein fotoboekje dat je zo in je handtas mee  fotoboek met klein miniboekje
kunt nemen. Het is een mini zigzag album is met plek voor 6 foto’s van 10×10 cm. Het mooie van dit fotoboek is dat je het kan neerzetten als een soort lijstje. Heel erg leuk om op je bureau neer te zetten, of een mooie plek in huis.
Hou je van leer dan heb je keuze uit wit en rode kaft. De witte kaft heeft witte bladen en de rode kaft met zwarte bladzijden. Kleuren die echt passen bij de Liefde!
Hou je meer van linnen, dan kun je kiezen uit heel veel leuke kleurtjes. Je kan elk boekje met andere foto’s laten vullen. Mini albums, of grote fotoboeken, je kunt voor elk album terecht bij LevensFoto!
fotoboek zig zag

4 reacties op “mooie kleuren voor de kaft van je fotoboek”

 1. Caroline van den Beuken avatar
  Caroline van den Beuken

  Kan een fotoalbum/zigzagboekje ook los/leeg besteld worden? Wil een mooi album waar ik zelf foto’s in kan plakken (vind ik mooier dan drukken)??

  1. LevensFoto avatar

   Hallo Caroline, Ja hoor, dat is ook een mogelijkheid. Ik heb slects een beperkte voorraad.

 2. Danielle avatar
  Danielle

  Is het mogelijk om een leeg foto album te bestellen en de kaft te kiezen met een bedrukking erop? Ik zou graag zelf foto’s in dit foto album willen plakken. Ik ben benieuwd wat de mogelijkheden en prijzen zijn! Met vriendelijke groet.

  1. LevensFoto avatar

   Hi Danielle,
   Goede vraag!
   Ik werk tegenwoordig met digitale foto’s en dus met “drukbate albums”. Je kunt via deze Link je eigen foto’s uploaden en een eigen fotoboek maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *