fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Geef Kanker een Gezicht gaat naar UTRECHT

Geef kanker een Gezicht gaat naar Utrecht

Ik heb een locatie bereid gevonden om de fotoshoot te faciliteren. Ik moet nog even het een en ander overleggen, maar als je liever naar UTRECHT komt om je op de foto te laten zetten voor het project geef kanker een gezicht, dan is nu je kans! Noteer 12 januari alvast in je agenda. T is op een locatie in het centrum, goed te bereiken met openbaar vervoer ergens in Hoog Catharijne bij Utrecht CS

Levensfoto Geef kanker een gezicht2

Niet meer opgeven

Je kunt je niet meer opgeven voor het project in Utrecht, we zitten tot de nok vol!

Klaar

Binnenkort is het project dan echt klaar! Ik had als doel 100 gezichten, maar ik denk dat ik er veel meer ga fotograferen! Hoe gaaf is dat?
Maar voordat het boek echt af is en te koop, gaan er nog vele handelingen aan vooraf. De planning is dat het boek juni beschikbaar is. Maar binnenkort kun je je al gebruik maken van de voorinschrijving!

Kanker

Als jij leukemie, darmkanker, borstkanker, teelbalkanker, lymfklierkanker, schildklierkanker, anuskanker, huidkanker, hersentumor, Hodgekin, Non-Hodgekin, NET kanker of een andere vorm van kanker hebt en in staat bent om naar Utrecht te komen, dan ben jij ook van harte welkom. Schrijf je in en doe mee! Samen halen we vast heel veel geld op voor het KWF.

Instagram

Wist je dat je het project kunt volgen op Instagram?

Facebook

Wist je dat je Geef Kanker een Gezicht kunt volgen op Facebook?
KANKER HEEFT GEEN GEZICHT, zodat je het zelf hebt
 

Eén reactie op “Geef Kanker een Gezicht gaat naar UTRECHT”

  1. […] staat 12 januari 2018 in Utrecht op de planning in het gebouw van het IKNL en ik heb ik december nog plek om mensen in de studio in […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *