fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Boek Geef kanker een gezicht

Hoe het begon

Het begon met een klein idee en nu is het boek ook echt bijna een feit. Er melden zich elke dag nog steeds mensen aan. Wat geweldig dat er nu al 68 mensen verzekerd zijn van een plek in het boek.

KANKER HEEFT GEEN GEZICHT, zodat je het zelf hebt

Trots op ieder gezicht

Wat ben ik trots op elk gezicht dat mee doet! De komende maand zeker nog 31 mensen op de planning staan!

Kan je rekenen? Dat betekent dus 99 gezichten…

WHOOPWHOOP!

Bekende Nederlanders

Bovendien heb ik heel goed nieuws, jij staat niet alleen in het boek, natuurlijk zijn er ook 

 • Esther Schouten 4 keer wereldkampioen en 2 keer Nederlands kampioen boksen heeft zich ook aangemeld.
 • Net als Bibian Mentel, 6 maal Nederlands kampioen halfpipe snowboarden een een keer met beenprothese ook Nederlands kampioen.
 • Ook zanger van LA the Voices Peter William Strykes gaat op de foto.

Daarnaast heb ik nog wat verzoeken geplaatst bij wat bekende (sporters) waar ik nog geen antwoord op heb gekregen. Mocht jij een van deze mensen kennen of via via, schiet ze aan en vertel dat we hun gezicht ook nodig hebben!

 • Frank van Kouwen, trainer bij Vitesse
 • Stefan Theske, FC twente speler,
 • Mitchell te Vrede speler bij SC Heerenveen,
 • Annie Schilder (BZN)
 • Joost Reijns
 • Thijsje Oenema,
 • Friso van Vemde Oudejans,
 • Lisanne Spaanders.

Dat betekent dat er nog meer aandacht zal zijn voor het boek.

Utrecht

Voorlopig staat 12 januari 2018 in Utrecht op de planning in het gebouw van het IKNL en ik heb ik december nog plek om mensen in de studio in Hoorn op de foto te zetten. In de kerstvakantie ben ik beperkt beschikbaar, omdat ik ook tijd met mijn familie ga doorbrengen.
Mijn zoektocht is bijna compleet, graag zou ik nog wat jonge kinderen willen fotograferen onder de 12 jaar.

Ambassadeur

Dank je wel dat je dit leest. Als je dut project wil steunen, kun je mijn ambassadeur worden. Door over het project te vertellen aan je vrienden en bekenden. Op Facebook en Instagram te liken en te delen. Ik heb heel veel (pagina) likes nodig!

Opgeven voor ’t boek

Ook kun je je nu al opgeven om op de hoogte gehouden te worden wanneer t boek uitkomt, zo heb ik een idee hoeveel boeken er straks verkocht gaan worden. Deze link mag je ook GRAAG delen met familie en vrienden.

Voorbestelling

Binnenkort kunnen de eerste boeken ook online al besteld worden. Dit is een VOORbestelling, want de lancering zal pas later volgend jaar zijn. Tijdens de voorbestelling zijn er speciale en extra dingen die je erbij kunt krijgen. Ik moet natuurlijk ook weten hoeveel boeken er straks gemaakt gaan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *