fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

2 zielen, 1 gezicht, LevensFoto, Duo fotoshoot, 2 zielen 1 gezicht, samengevoegd portret

2 zielen…

, ,

Verbinding

LevensFoto vertelt verhalen, het liefste vertel ik jouw verhaal. Ik kijk en zie wie jij bent en met wie jij je verbonden voelt. Verbonden met elkaar door een onzichtbare band. Dat kan zijn omdat jullie familie zijn, maar ook omdat je zielsverwanten bent. Hoe leuk zou het zijn als je dat kan zien.

In deze “2 zielen, 1 gezicht fotoshoot” breng ik jullie gezichten samen tot één beeld. Twee zielen, één gezicht.

Hieronder kun je het verhaal lezen van Kim die toch nog met beide ouders op de foto gaat, ondanks dat haar vader is overleden.

Foto met je moeder

Geëmotioneerd zit ik achter mijn computer foto‘s te bewerken. Het kwam namelijk zo. Kim kwam bij mij in de studio langs smaen met haar moeder. Ze was hier uitgeloot voor een “2 zielen 1 gezicht” fotoshoot. Zelf is Kim bezig met een bijzonder project om een boek te schrijven over haar voorouder lijn. Toen ze dát vertelde wist ik dat ze bij mij langs moest komen voor een foto.
Samen met haar moeder kwam ze bij me en we hebben prachtige foto’s gemaakt. Ze vertelden over hun verbintenis. Heel bijzonder dat Kim als jonge dame alles verhalen van de familie op respectvolle wijze wil ophelderen en bespreekbaar maken.

Op de foto met haar moeder zie je de waardering en respect die ze voor elkaar hebben. Ik vind dat zo mooi om te zien. Deze sterke dames hebben elkaar tot in het diepste van hun ziel geaccepteerd zoals ze zijn.

Vader overleden

In het gesprek kwam ook naar voren dat de vader van Kim overleden was. Op mijn vraag of ze een foto van hem had, die ik misschien kon gebruiken was het antwoord volmondig JA. En inderdaad een héle geschikte foto werd me toegestuurd. Een waarin ze bij haar vader op haar nek zat als kleine meid.
Je zag meteen de gelijkenis. Toen werd ik dus even stil. de impact van de foto verraste me. Het raakte me gewoon heel erg dat ik dit voor haar kan maken.
Foto’s die een verhaal vertellen en die je raken in je ziel zijn het doel van LevensFoto.
Welk verhaal heb JIJ te vertellen?
LoVe,
LevensFoto

Over mij

Vanaf mijn 11de sta ik al met een camera in mijn hand. Sinds 2007 professioneel.
Als ik een portret maak,  zeggen mensen mij dat ze niet mooi op de foto kunnen staan. Als ik de foto dan laat zien, is de verbazing vaak groot dat het toch een mooi resultaat is.
Samen met een geliefde of een familielid op de foto op deze bijzndere manier. De verbintenis is dan niet alleen volebaar, maar ook zichtbaar. Er komen vaak mooie annecdotes en verhalen naar boven.
Ik maak de foto’s wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *