fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

hoofd vol glitters

Amber heeft Leukemie.

LevensFoto - Amber glitters , Leukemie
Vandaag wordt haar broer opgenomen omdat hij stamcellen gaat doneren. Amber ligt al in het ziekenhuis en ondergaat binnenkort een transplantatie. Hoop dat alles helemaal goed gaat en ze zo snel mogelijk weer de Amber kan zijn die ze zo lang niet kon zijn. Hoewel ze een erg druk baasje is. Ze heeft een hele ploeg mensen opgetrommeld om mee te doen aan het project : geef kanker een gezicht 
Waarvan je de resultaten hier kan bekijken.
Maar omdat ik graag haar ook op een andere manier op de foto wilde zetten, kwam ze naar mijn studio voor een eigen sessie.

Glitters

Met een hoofd vol glitters stond ze voor mijn camera. Helemaal zelf gedaan!
Ze was eerst nog even de stad in geweest en was lekker van het mooie weer op een terrasje aan het genieten geweest. je bent een held of je bent t niet.
 

Herinnering

Het ging er Amber vooral om dat ze een herinnering heeft aan hoe ze nu is. Hoe de kanker haar heeft veranderd. Lijntjes op haar huid heeft achtergelaten. Op dit moment heeft ze een kaal koppie n dat staat dr prachtig. Maar het was niet de haarstijl die gekozen had, als ze had mogen en kunnen kiezen.
Maar ze omarmt de leukemie met een positieve kracht die ik enorm kan bewonderen.
 
Ik hoop dat jullie de foto’s net zo mooi vinden als ik.
<3
LevensFoto - Amber glitters , Leukemie LevensFoto - Amber glitters , Leukemie LevensFoto - Amber glitters , Leukemie LevensFoto - Amber glitters , Leukemie LevensFoto - Amber glitters , Leukemie, samen met moeder en oma LevensFoto - Amber glitters , Leukemie LevensFoto - Amber glitters , Leukemie LevensFoto - Amber glitters , Leukemie
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *