fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Filmploeg van de KRO in de Studio

Filmploeg van de KRO in de studio

Deze stoere meiden kwamen gisteren samen met een filmploeg in de studio voor het project Geef kanker een gezicht. De KRO maakte een documentaire en wilde filmen hoe ik de meiden interviewde en hoe ik ze op de foto zet.  Misschien komt er wel een docu van!
Zij waren zo stoer om door mij op de foto gezet te worden. De filmploeg was er om een van de meiden te volgen. Dat was wel raar, want ik werd ook geïnterviewd en daar had ik niet op gerekend. Het was wel gek, maar op een geven moment was het gewoon om die dansende Tijn om heen te hebben. Weet ik ook ens hoe het voelt.

Verliezen van haar

Buiten dat ’t heel gezelig was, was er ook ruimte voor echte verhalen. Want hoe is het nu om kanker te hebben?
Het verliezen van haar, het missen van delen van je lichaam. Het heeft natuurlijk allemaal effect op je leven ook nadat je schoon bent verklaard. Die korte of kale koppies zijn net zo prachtig als met een volle bos, maar ik kan me echt zo goed voorstellen dat het zo moeilijk is om al je haar te verliezen.

Viora

Viora was er  en zij heeft meteen op haar blog een post gezet. Haar blog gaat over haar strijd tegen de kanker en hoe ze het ervaart. Mooi om te lezen! Omdat ze zoveel volgenrs heeft, stroom het nu binnen met mensen die willen meehelpen! Wat fantatstisch! Ik kan het bijna niet geloven! Ik ben nu iedereen aan het inplannen.
LevensFoto - Geef kanker een gezicht - filmploeg in de studio. Deze meiden werden geinterviewd door de KRO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *