fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Het leven en de liefde

Het leven en de liefde

Het leven zelf en de liefde, dat is toch wel het thema waarom en wat ik fotografeer. Dat kan soms schuren, iets minder vrolijk zijn. Maar het leven is niet alleen zonneschijn. Het is soms met hobbels en kuilen in de weg. Denk aan mijn project “Geef kanker een gezicht”
 
Daarom werd ik gisteren geraakt door de intieme en rare documentaire van Chris Waitt over wat alleen maar een mislukt liefdes leven lijkt.
Maar aan het einde … en ooooh wat hou ik daarvan, vindt hij de liefde.. Je ziet hem opbloeien… Geweldig! Dat is natuurlijk geweldig voor mijn immers romantische hart. 

Getrouwd

Omdat ik zo geraakt werd door zijn docu, ben ik gaan googlen. Hij blijkt dus getrouwd te zijn met de dame die hij ontmoet in de docu. Dat maakte mij nieuwsgierig naar deze man. Die zo met zijn billen bloot gaat in de documentaire.

MOVEMBER

Even verder gekeken op zijn site en wat vind ik daar?? zijn commercial voor MOVEMBER..
Vond ik best wel een leuke ook. Daarom deel ik m hier.
LevensFoto - Kaart 2017 Dat zit wel SNOR
I can do better?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *