fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Cover boek geef kanker een gezicht

cover

Hier is ie dan: de cover van het boek! Deze foto zal het bijzondere project Geef kanker een gezicht gaan dragen.

LevensFoto - - Geef kanker een gezicht cover
Waarom

Waarom heb ik voor deze foto gekozen?
Ik had wel meer dan honderd gezichten waar ik uit kon kiezen en toch is dit de foto voor de cover geworden. Waarom niet een meisje met een traan in d’r oog. Of iemand met een kaal hoofd?  Maar dan deze foto.. lachend en prachtig? Omdat dat onder deze prachtige hoofdbedekking een kaal koppie zit. Kaal door de chemo.
Deze dappere dame gaat door, juist vanwege de lach. Dat is haar wapen. Dat is een van de dingen die ik heb geleerd tijdens het maken van de foto’s. Iedereen heeft zijn eigen manier om om te gaan met de ziekte.

STERK

Maar stuk voor stuk zijn mensen zo sterk. Kijken met een opgeheven hoofd de wereld in. Blijven positief en lachen. Dat er naast de lach ook verdriet is. Pijn en woede en andere gevoelens is ook zeker waar, maar deze lach is zo belangrijk.
Daarom deze foto op de cover van het boek

meer dan 100 mensen

Ik fotografeerde inmiddels meer dan 100 mensen die kanker hebben, of hebben gehad. Het resultaat is een indrukwekkende reeks portretten die gebundeld worden in het gelijknamige boek.
Het zijn portretten die stuk voor stuk raken, elk op hun eigen manier. Simpelweg omdat deze krachtige mensen zichzelf echt hebben durven laten zien. Ook zijn er 80 verhalen van eigen verhalen.

Steun het KWF

Met het kopen van dit boek steun je het KWF. De opbrengsten gaan naar onderzoek naar kanker. De verschijningsdatum is op 3 juni en je kunt het boek hier aanschaffen
Share the Love!
#sharethelove
#geefkankereengezicht #kwf #geef #omdatelkeeurohelpt
#KWFKankerbestrijding
#levensfoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *