fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

EXPOSITIE

EPOSITIE MOBIEL

In deze expositie laat ik mijn transformatiereis zien van marketing medewerker naar Fulltime fotografe. Afgelopen jaren heb ik als forens steeds op hetzelfde stuk snelweg gereden. Het lijkt op het eerste gezicht op een niet inspirerende omgeving. Mensen bewegen zich van punt A naar punt B.

Toch heb ik het jarenlang anders ervaren. Voor mij was het elke dag een openbaring van kleuren, lijnen en silhouetten van objecten door de mens gemaakt. Mooier door de plaatsing in de natuur. Deze setting inspireerde mij tot een serie foto’s waar kleuren en licht het moment bepalen.
Het gereedschap dat ik gebruikte was niet mijn spiegel reflex waar ik altijd mee fotografeer. Dat lukt niet met mijn handen aan het stuur.
Ik heb wat geprobeerd met mijn i-phone en eenmaal thuis gekomen was ik aangenaam verrast toen ik de foto’s op groot formaat zag. Meer dan een jaar heb ik dit soort foto’s gemaakt. Ik wilde eerst een reis door de tijd laten zien, maar uiteindelijk bleken de kleuren bepalend voor mij om de juiste sfeer en gevoel uit te dragen.
Ik noem het “Mobiel”, maar met deze beelden sta je even stil en kijk je misschien ook een keer extra om je heen om te genieten.

 
De Expositie is vanaf 10 maart 2012 te bezichtigen in het SOULCENTER, Nieuwland 14, Hoorn
website van het Soulcenter voor route en openingstijden
 

Mobiel Expositie paneel
Mobiel Expositie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *